söndag 3 januari 2010

Intentioner

Såhär i nyårstider brukar det ju vara på sin plats att sammanfatta det gångna året och blicka framåt mot nya mål. Men eftersom det även är decennieskifte och man inte vill lägga målen för nära i tiden blir det istället en sammanfattning av 00-talet och drömmar inför 10-talet.

Under 00-talet då...festat, tagit studenten, varit olyckligt kär, varit kär på avstånd, nästan flyttat till skåne två gånger, varit arbetslös, haft vick på förskolor, byggt hemsida, fått vänner, börjat blogga, pluggat på högskola, varit på massa konserter, träffat Maken, pendlat, förlorat vänner, bytt hemstad, förlovat mig, bytt jobb, gift mig och renoverat en lägenhet (ok, det var väl mest Maken, men jag var ju med och bestämde).

Under de närmsta tio åren hoppas jag på att...bli mamma, flytta till hus, utveckla gröna fingrar i trädgården som hör till nämnda hus, få någon slags rutin på det här med träning, ge mig själv tid att utveckla min kreativitet, fortsätta supertrivas på mitt jobb, få fler vänner som är vänner på riktigt, äta en massa god mat, hänge mig åt chokladätande och blogga lite mer frekvent.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar