måndag 16 januari 2012

Att blogga...

Egentligen har jag bloggat väldigt länge. Om man med blogg menar dagboken på lunarstorm. I så fall har jag bloggat i över tio år nu. Det är ganska fascinerande hur fort tiden går. Hur många ord som velat komma ut.

Sen har jag haft ett antal blogspot bloggar, flyttat runt och bytt namn och haft mig. Bloggat ofta ibland och nästan inte alls i perioder. Har efter mycket om och men kommit underfund med att det passar mig bäst att blogga anonymt. Annars hämmar jag mig själv, skriver ointressant och ytligt. Det ger mig inget. Blir så medveten om vad jag skriver och vem som kan tänkas läsa att jag tillslut inte skriver något alls.

Med det inte sagt att jag aldrig skriver om ytligheter. Jag vill bara ha friheten att skriva från hjärtat när jag vill det. Utan betänkligheter. Med bevarad integritet. Det är viktigt för mig.

Nu tror jag att jag hittat rätt. Kanske kan jag stanna här. På denna adress. Bygga upp en liten trogen skara läsare. Det hade varit roligt!

Jag menar, detta kommer aldrig bli nån storblogg. Ingen reklam kommer nånsin "pryda" denna sida och jag kommer aldrig skriva fem inlägg om dagen. Hur kan man ha så mycket att säga undrar jag ibland. Men förhoppningsvis ska jag ha så mycket att säga att det blir några inlägg i veckan. Och förhoppningsvis kommer någon mer än jag finna det intressant =) Välkomna!

1 kommentar:

  1. finns absolut en poäng med att blogga anonymt. det är mycket som jag lämnar ute när jag bloggar eftersom jag inte har lust att andra ska veta om det. behöver inte vara "stora grejer", bara saker jag vill hålla för mig själv :)

    SvaraRadera