lördag 18 maj 2013

Sommar!

Det var lite svårt att tro, när jag drog på mig vantar och lämnade Grodan på förskolan i måndags, att vi skulle ha högsommar redan i slutet av veckan.

Vi har haft en fantastisk dag, som nästan har känts som en hel semester. Jag hade sovmorgon och vaknade i en känsla av att vara utomlands. Efter frukosten gick jag och Grodan iväg till en solig lekplats medan maken stack iväg och handlade sommarmat.

Sen gjorde vi en lite oväntad grej kanske. I alla fall när termometern visar nästan 30 grader. Vi gick på bio! Grodan blev lovad både popcorn och film förra helgen och vi kunde ju inte gärna bryta det löftet bara för att sommaren råkade komma. Det var bara vi i salongen. Ganska mysigt faktiskt.

I bilen på väg hem somnade Grodan och vi beslöt att ta en liten avstickare till närmsta plantskola och införskaffa lite blommor till altanen. Härligt!

Eftermiddagen avnjöts på altanen med hemmagjord glass och Grodans nya pool. Ett åskväder hann vi också med innan det var dags att tända grillen. Nu sitter vi lagom övermätta i soffan och snart är det läggdags för lillkillen.
En fin sommarkväll väntar oss...

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar